Home Camping Omgeving Zomeractiviteiten Over ons Contact

Huisregels

Kampeerreglement
We gaan er vanuit dat al onze gasten zich op de hoogte stellen van het voor iedereen geldende kampreglement dat bij de receptie verkrijgbaar is. In het geval van grove schending van de bepalingen van het reglement kan de eigenaresse tot verwijdering besluiten. Restitutie van de huursom zal in dergelijke gevallen niet plaats vinden. Enkele voor u van toepassing zijnde regels uit het kampreglement zijn:

  • Landgoed Old Putten heeft een natuurkampeerterrein en een algemene natuurcamping. Beide terreinen zijn gericht op rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen met kleine kinderen. Voor de algemene natuurcamping hebt u geen lidmaatschapskaart nodig. U heeft toegang tot ons natuurkampeerterrein met een geldige natuurkampeerkaart uitgegeven door Stichting Natuurkampeerterreinen. Deze kaart is bij ons te koop.
  • Bezoekers zijn welkom. Zij dienen zich wel te melden en moeten hun auto buiten het terrein laten staan.
  • Op het terrein moet stapvoets worden gereden.
  • Nachtrust van 22.30 tot 08.00 uur.
  • Op het kampeerterrein doet niemand iets waarmee hij een ander overlast aandoet.
  • Drinkwater niet gebruiken voor het spelen bij kraantjes. Wees vooral in een droge periode zuinig met water!
  • De eigenaresse blijft rechthebbende op haar terrein en beslist in situaties waarin het reglement niet voorziet.

Vanzelfsprekend
Eigenlijk houden we niet van allerlei regels. Met de meeste bepalingen zult u niet te maken krijgen en andere zijn in principe vanzelfsprekend. We hopen echter dat onze spelregels helpen voor een stukje duidelijkheid en daarmee voor u bijdragen tot een prettige, ontspannen en onbezorgde vakantie.

copyright © 2006 - 2024 Camping Landgoed Old Putten